Content Management

Content management voor je website gebeurt via een Content Management Systeem (CMS)

Het beheren van je website kan een grote en tijdrovende klus zijn en misschien heb je geen vaste medewerkers die dit op kunnen pakken. Je wilt natuurlijk wel goede resultaten uit je content halen, daarom is het verstandig om het uit te besteden. Fluxility verzorgt en beheert websites van verschillende partners.

Wat we doen:

Om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van jouw website analyseren we je website en maken we het volgende inzichtelijk:

  • hoe gebruiksvriendelijk jouw website voor de bezoeker is
  • of de content op jouw website goed leesbaar is voor de bezoeker
  • of de website (goed) responsive is
  • hoe vindbaar jouw website is in zoekmachines

In een rapportage vertellen we onze bevindingen en zetten we de verbeterpunten op een rij. Je kunt ervoor kiezen om deze verbeterpunten zelf op te pakken of aan ons uit te besteden.

Social Media Marketing

Content die op je website staat kun je voor het overgrote deel ook delen op jouw social media kanalen. Daarom combineren wij content management voor website en social media graag, zodat we het meeste resultaat kunnen behalen. We kunnen bijvoorbeeld nieuwsitems of blogberichten van de website prima delen via social media. 

Contentkalender 

Je wilt goede en relevante content delen met jouw bezoekers. Een contentkalender helpt je jouw doelgroep op het juiste moment te bereiken. We bepalen samen van tevoren welke onderwerpen relevant zijn voor jouw doelgroep, waar je jouw doelgroep het beste kunt bereiken (social media, website, externe blogs), hoe je de content schrijft, wie het schrijft en wie het publiceert. Zo heb je voor een lange periode vastgelegd wat er moet gebeuren. Dit zorgt voor rust en efficiëntie! 

Nieuwschierig naar de mogelijkheden van content management? 

Neem contact op