Software moderniseren

Maakt jouw bedrijf gebruik van verouderde software? Dan is het de hoogste tijd om deze te laten moderniseren!

Door je software te laten moderniseren profiteer je van de nieuwste technologieën en verbeterde functionaliteiten, wat leidt tot een betere prestatie en een hogere productiviteit. Verouderde software is langzamer en ook nog vatbaarder voor cybercriminaliteit. Hoe ouder de software, des te groter de kans dat het algemeen bekend is wat de zwakke punten in de code zijn.

Laat je software moderniseren door ons en verbeter de prestaties van je bedrijf!

Nu contact opnemen

Wat zijn de gevaren van verouderde software?

Er zijn verschillende gevaren van verouderde software. Ten eerste kan verouderde software gevoeliger zijn voor beveiligingslekken en kwetsbaarheden. Dit betekent dat het makkelijker is voor hackers om in te breken op het systeem en mogelijk schadelijke software te installeren.

Daarnaast kan verouderde software problemen veroorzaken als het niet meer compatibel is met andere software die je gebruikt. Dit kan leiden tot stabiliteitsproblemen en foutmeldingen. Zo kan bijvoorbeeld je boekhoudsoftware opeens niet meer goed synchroniseren met je ERP-systeem. Het herstellen van deze fouten kost veel tijd en geld.

Software laten moderniseren door Fluxility

We moderniseren alleen software in talen waar wij écht verstand van hebben. De verouderde software moet namelijk functioneren alsof wij het van de grond af aan gebouwd hebben. Dat betekent dat wij met minder geen genoegen nemen. De software moet na oplevering voldoen aan onze hoogste standaarden.

De frameworks en talen die wij gebruiken zijn Django, Python, JavaScript, TypeScript, React en Ionic. Uiteraard maken wij ook gebruik van HTML en CSS. In deze talen hebben we jarenlange ervaring.

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag! 

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan