Software nabouwen

Als je bedrijf gebruikmaakt van verouderde software, is het hoog tijd om deze te laten vernieuwen en te moderniseren!

Door je software te laten moderniseren of nabouwen, profiteer je van de meest recente technologische ontwikkelingen en verbeterde functionaliteiten. Dit resulteert in betere prestaties en een verhoogde productiviteit. Verouderde software is niet alleen trager, maar ook kwetsbaarder voor cyberaanvallen. Hoe langer de software in gebruik is, hoe groter de kans dat de zwakke plekken in de code bekend zijn bij kwaadwillenden.

Kies ervoor om je software te laten nabouwen door ons team en verbeter de algehele prestaties van je bedrijf!

Nu contact opnemen

Wat zijn de risico's van verouderde software?

Er zijn diverse risico's verbonden aan verouderde software. Allereerst kan oude software gevoeliger zijn voor beveiligingslekken en kwetsbaarheden, waardoor het voor hackers eenvoudiger wordt om het systeem binnen te dringen en schadelijke software te installeren.

Bovendien kan verouderde software problemen veroorzaken wanneer het niet langer compatibel is met andere gebruikte software. Dit kan leiden tot stabiliteitsproblemen en foutmeldingen. Denk bijvoorbeeld aan het niet meer kunnen synchroniseren van je boekhoudsoftware met je ERP-systeem. Het herstellen van deze fouten vergt aanzienlijke tijd en kosten.

Software laten nabouwen door Fluxility

We kiezen er bewust voor om alleen software te moderniseren of na te bouwen in programmeertalen waarin we uitgebreide expertise hebben. Het is essentieel dat de verouderde software na modernisering functioneert alsof het vanaf de basis door ons is opgebouwd. Hierbij streven we naar niets minder dan uitmuntendheid. De software moet voldoen aan onze hoogste normen zodra deze is opgeleverd.

Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van frameworks en programmeertalen zoals Django, Python, JavaScript, TypeScript, React en Ionic. Daarnaast maken we natuurlijk gebruik van HTML en CSS. In deze talen beschikken we over een uitgebreide ervaring die zich over vele jaren uitstrekt.

Samenwerking  

Onze samenwerkingsprocessen starten steevast met een introductiegesprek. We hechten grote waarde aan het leren kennen van jou als cliënt, zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw behoeften en om te bepalen of er een goede match is. Daarna analyseren we hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. Alle gemaakte afspraken leggen we vast op papier, zodat zowel jij als wij helder weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Zodra alles is afgesproken, gaan we direct aan de slag!

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan