Software ontwikkeling uitbesteden

Op zoek naar een samenwerkingspartner voor het uitbesteden van je softwareontwikkeling?

Dan ben je op het goede adres! Fluxility maakt al sinds 2007 maatwerk software voor allerlei bedrijven. Van de lokale drogisterij om de hoek tot grote multinationals. Onze ervaren developers helpen je graag om jouw bedrijf (kosten)efficiënter te presteren door het maken van software.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan nu ons portfolio!

Bekijk ons portfolio

De voordelen van softwareontwikkeling uitbesteden

Er zijn verschillende voordelen aan het uitbesteden van softwareontwikkeling. Ten eerste kan het uitbesteden van softwareontwikkeling helpen om kosten te besparen, omdat bedrijven niet langer hoeven te investeren in het opzetten en onderhouden van een interne afdeling voor softwareontwikkeling.

Bovendien kan het uitbesteden van softwareontwikkeling ervoor zorgen dat een bedrijf toegang krijgt tot een groter en meer divers team van ontwikkelaars, wat kan leiden tot betere en meer efficiënte software. Als je Fluxility inschakelt krijg je toegang tot een heel team aan developers.

Ook kan het uitbesteden van softwareontwikkeling helpen om de productiviteit te verhogen en de time-to-market te verkorten, omdat externe ontwikkelaars vaak gespecialiseerd zijn in specifieke aspecten van softwareontwikkeling en dus sneller kunnen werken dan een algemeen intern team.

Maak nu een afspraak

Klant case: CKC

Voor het CKC hebben we een nieuwe website gemaakt met klantportaal. Daarnaast hebben we alle software gekoppelt aan het ERP-systeem, waardoor veel processen zijn geautomatiseerd.

Jarenlange ervaring

Of je nou een ingewikkelde database nodig hebt of juist een prachtige website, onze developers hebben de juiste kennis en ervaring om een hoogwaardig product te leveren. Nog een voordeel is dat je bij ons de beschikking hebt over een heel programmeurteam, in plaats van een enkele freelancer.

Omdat iedereen een eigen expertise heeft, zal geen uitdaging voor ons te groot zijn. Daarnaast hoef je je nooit meer zorgen te maken over ziekteverzuim, of het ongemak van een waslijst aan contactpersonen hebben. 

Wij hebben ervaring met onder andere JavaScript, Angular, React, Python en Ionic. Ons paradepaardje? Django!

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn.

Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. Daarin zijn we ook 'gewoon' eerlijk. Als we denken dat we je niet goed kunnen helpen, weigeren we de opdracht. Zo maken we bijvoorbeeld vrijwel nooit webshops, omdat er al andere goede oplossingen voor zijn. Wij maken juist innovatieve softwareoplossingen die nog niet bestaan, of we maken een uitbreiding voor software die zich al heeft bewezen. Waarom iets nieuws bouwen als het al bestaat?

Wil je met ons in zee gaan? Top! De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag! Standaard krijg je een projectmanager toegewezen die het vaste aanspreekpunt vormt.

Nu contact opnemen

Als front-ender is het mijn taak om jouw bedrijf goed in beeld te krijgen. Elke vorm, lijn of schaduw maakt een enorm verschil.

Robin Bögemann, programmeur

Ons portfolio

Benieuwd naar de kwaliteit van onze voorgaande opdrachten? Neem dan een kijkje in ons portfolio!