Professionele maatwerk website

Op zoek naar iets anders dan een simpele Wordpress website? Wij hebben ruime ervaring in het maken van professionele maatwerk websites. Dit doen we op basis van het Django CMS.

We maken websites van klein tot groot. Het maakt dus niet uit of je een zakelijke website wilt met een paar pagina's over je product of dienstverlening, of juist een website wilt met meerdere webapplicaties. Wij maken het voor je!

Contact opnemen

Programmeur achter computerscherm

Volledig op maat gemaakt

Op zoek naar een website die écht uniek is? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken je website namelijk volledig op maat. Geen templates of Wordpress dus, wij bouwen je website van de grond af aan.

We maken websites op basis van Django, een open-source web framework dat geschreven is in de programmeertaal Python. Deze taal is zeer krachtig en is momenteel zelfs de populairste programmeertaal. Programmeurs maken hiermee namelijk eenvoudig krachtige code. Dit resulteert in een 'schone' code met weinig regels, waardoor het een snelle laadtijd heeft.

Benieuwd naar ons opgeleverde werk? Bekijk dan onze cases voor enkele voorbeelden van websites die we maken.

Bekijk cases

Programmeurs die software programmeren

Applicaties op maat

Wij maken meer dan websites. We zorgen indien gewenst ook voor software koppelingen, zoals een API-koppeling met je CRM-systeem. Heb je een maatwerk applicatie nodig? ERP-koppeling met je voorraadsysteem? Geen probleem, we hebben hier veel ervaring mee.

Geen uitdaging is ons te gek!

Ik wil een website met applicaties

Horeca.nl

SVH serveert de beste horeca-opleidingen van Nederland met behulp van onze maatwerk catalogus applicatie met aanpasbare filters. Deze hebben we zelf ontworpen en ingebouwd.

Horeca SVH portfolio

Wat is Django?

Websites maken wij in Django. Dit is een open-source web framework dat uitermate geschikt is voor het maken van websites en applicaties. Het is geschreven in Python. De voordelen van Django zijn voornamelijk de eenvoud en de efficiëntie.

Wij zijn enorme Django fans omdat het systeem zeer gebruiksvriendelijk is. Je kan zelf eenvoudig prachtige landingspagina's maken.

De voordelen van Django in een notendop:

Razendsnel dankzij de efficiënte code
Superveilig
Zeer eenvoudig te beheren

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Ruim 15 jaar ervaring met Django
  • Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs 
  • Snel inzetbaar 
  • Wij zijn perfectionistisch tot het punt waar het vervelend begint te worden
  • Meer dan 100 klanten geholpen

Ik wil een afspraak maken

Online marketing

Je website is het beginpunt voor goede online marketing. Om die reden denken we graag met je mee om hiervan een succes te maken.

Heb je geen tijd of personeel voor online marketing? Ons zusterbedrijf Altijd Bekend ondersteunt je van A tot en met Z, van strategie tot uitvoering.

Neem nu contact op!

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vaak zijn we dat, omdat we een hoop verschillende websites kunnen maken. Van een website met verschillende maatwerk applicaties tot een recruitment website.

Vervolgens stellen we een uitgebreide offerte op. Let op, met uitgebreid bedoelen we ook echt uitgebreid. We vertellen tot in detail wat we doen en waarom we dat doen. Op die manier is het voor beide partijen goed duidelijk wat we gaan maken en wat je mag verwachten.

Akkoord met de offerte? Mooi, dan gaan we aan de slag! We leveren onze producten op in 'sprints'. Bij deze werkwijze leveren we steeds een deelproduct op. In week 1 leveren we bijvoorbeeld de Pdf-generator op, in week 2 de agenda met exportfunctie, et cetera.

Wanneer het product is opgeleverd is het tijd voor een feestje. Wij geloven er namelijk heilig in dat successen gevierd moeten worden.

Laten we samenwerken