Programmeur voor computer

Website bouwer gezocht?

Op zoek naar een goede websitebouwer? Mooi, dan ben je aan het juiste adres! Fluxility heeft namelijk ruime ervaring met het bouwen van maatwerk websites op basis van het Django platform.

Onze websites zijn snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het een ideaal systeem voor online marketing. Klinkt goed toch?

Neem dan nu contact op!

Een recruitment website laten maken

Een website laten maken

Fluxility maakt jouw website volledig op maat. Je huisstijl wordt daarin correct verwerkt, zodat je toekomstige klanten een goede indruk krijgen van jouw bedrijf.

Onze websites maken we in Django, een gebruiksvriendelijk platform dat perfect is voor online marketing. Je maakt namelijk in een handomdraai prachtige landingspagina's. De code is schoon en laad daardoor zeer snel. Onze klanten geven aan dat scoren in Google nog nooit zo makkelijk is geweest met een Django website!

Ik wil een offerte aanvragen

Prachtig op elk apparaat

We optimaliseren je website voor vijf verschillende apparaten. Tablet, phablet, smartphone en desktop (Full HD en 4K).

Hierdoor ziet je website er altijd goed uit en werken de functies zoals ze zouden moeten werken. Uiteraard volgens de laatste webstandaarden, voor optimale vindbaarheid in Google.

Gebruiksvriendelijk en razendsnel

Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en snel, zowel voor jou als voor je bezoeker. Door de combinatie van het Django CMS en de programmeertaal Python maken we 'schone code'. Met andere woorden: onze code is zo compact en efficiënt mogelijk. Hierdoor laadt je pagina snel, wat belangrijk is voor een goede surfervaring.

Je website aanpassen is erg makkelijk. Door het klik-en-slepen systeem klik je in een handomdraai een prachtige webpagina in elkaar. Ook zonder programmeervaardigheid! Uiteraard geven we voordat je website live gaat een CMS-training, zodat je zelfstandig aan de slag kan.

Perfecte basis voor je online marketing

Het Django CMS is geoptimaliseerd voor online vindbaarheid in Google. Bijkomend voordeel is dat de programmeertaal zeer schoon en krachtig is, waardoor Google deze goed begrijpt.

Indien gewenst voeren we ook online marketing uit. Ons zusterbedrijf Altijd Bekend heeft een team vol specialisten klaar staan.

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs
  • Perfectionistisch tot het punt waar het vervelend begint te worden
  • Wij regelen alles van A tot Z. Strategie, design, online marketing. Name it!
  • Elke dag bereikbaar voor support
  • Wij adviseren en denken mee

Ik wil een afspraak maken

test

Zo maken we voor jou
de perfecte website

Kick-off 

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website zorgen we voor een duidelijke kick-off. Waarom wil jij een website laten maken, wat is het doel? Wie hoop je met jouw website te bereiken? En wat zijn jouw wensen? Vanuit onze ervaring als websitebouwer in diverse branches denken wij graag met je mee om antwoord te krijgen op al deze vragen!

Website design

Tijdens het proces van webdesign besteden we aandacht aan zowel het visuele plaatje als de gebruiksvriendelijkheid. Dat laatste noemen we ook wel UX design: ontwerpen met het oog op de gebruikerservaring.

In deze fase worden er wireframes uitgewerkt, die dienen als de blauwdrukken voor jouw website. Op basis van deze wireframes kan de designer aan de slag om het te stylen en in jouw huisstijl te integreren. Binnen twee weken bespreken we het websitedesign samen met jouw vaste aanspreekpunt vanuit Fluxility. Zijn beide partijen tevreden? Dan ronden we de designfase af. 

Ontwikkeling website & contactmomenten

Het voordeel van een website laten maken? Jij kan achteroverleunen, terwijl onze developers druk bezig zijn met het bouwen van jouw website! Tijdens het ontwikkelproces bespreken we regelmatig de vorderingen en geven we demo’s. Zo weet jij precies waar we mee bezig zijn.

Naast het afgeven van een digitaal visitekaartje, dient jouw website uiteraard ook een doel. Daarbij zijn koppelingen, API’s en misschien wel rekenmodellen nodig. Geen punt bij internetbureau Fluxility! Lees meer over onze maatwerk softwareoplossingen.

Vertel me meer over de mogelijkheden

Website onderhoud en hosting

Een goede beveiliging houdt hackers tegen, waardoor jouw website altijd online blijft. Fluxility levert alle websites op met een stabiele versie van het CMS. De techniek gaat echter zo snel dat er regelmatig beveiligingsupdates uitkomen. Deze updates moeten snel én secuur gebeuren. Voor dergelijk onderhoud en het gebruik van onze helpdesk voor het CMS rekenen wij onderhoudskosten. 

Fluxility verzorgt ook de hosting van de website (inclusief SSL-certificaat). Zo heb jij één aanspreekpunt voor zowel de website als de hosting. Dit betekent dat zowel alles onder de motorkap als het serverbeheer bij ons ligt. Voor eventuele vragen of complicaties rondom de website of hosting kan je altijd bij ons terecht. Zo creëren we korte lijnen tussen jou als klant en Fluxility als uitvoerder. 

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Een eerste indruk is snel gemaakt, dus moet de website er goed uitzien en goed functioneren! Een zakelijke website laten maken bij internetbureau Fluxility zorgt voor een unieke identiteit. Wij koppelen design en functionaliteit aan de wensen en doelen van jouw websitebezoekers.

Meer weten? Kom langs voor een kop koffie!

Bel voor een kennismaking

Stadshart.nl

Het aanbod van alle winkels in het centrum van Zoetermeer is makkelijk te vinden door middel van zoekfilters. Iedere winkel geeft zijn actuele openingstijden weer, inclusief uitzonderingen.

Stadshart Zoetermeer portfolio website
Fluxility support

Samen aan de slag gaan?

Wil je een prachtige website op maat? Wacht dan niet langer en neem nu contact op!

Nu offerte aanvragen