Angular developer

Op zoek naar een Angular ontwikkelaar? Fluxility is je perfecte partner! Onze programmeurs hebben de juiste kennis en ervaring.

Of je nou 10 of 100 uur per week nodig hebt, wij zijn je development team op afstand. Geen uitdaging is voor ons te groot! Hoe mogen we jou helpen? 

Nu contact opnemen

Jarenlange ervaring

Fluxility heeft al honderden MKB’ers mogen helpen met fantastische softwareoplossingen. Mogen we jou binnenkort ook gaan helpen? Onze developers staan al te trappelen!

Iedereen in ons team heeft een eigen expertise, waardoor je niet zomaar een developer inhuurt. Je huurt namelijk een compleet team in. Nooit meer last van ziekteverzuim, personeelstekorten of te maken hebben met veel verschillende freelancers.

Naast Angular hebben onze programmeurs ook ervaring met onder andere Python, Typescript, Angular, JavaScript, React, Django, Ionic, HTML en CSS.

Neem nu contact op!

Programmeurs die software programmeren

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Een vast team aan ervaren Nederlandstalige programmeurs
  • Snel inzetbaar, we hebben geen wachttijden
  • Perfectionistisch tot op het punt waar het vervelend begint te worden
  • We adviseren en denken met je mee, elk project zien we als een samenwerking

Ik wil een afspraak maken

Wat is Angular?

Angular is een door Google ontworpen open-source JavaScript framework. Het wordt gebruikt om prachtige dynamische websites en apps te maken. Bedrijven als Nike, HBO en Google gebruiken Angular om hun softwareuitdagingen te realiseren.

Samenwerking

We starten met een kennismaking. Met een kopje koffie of thee in de hand leren we elkaar kennen en gaan we dieper in op je wensen.

Fluxility is heel eigenwijs. Wij willen je namelijk écht goed helpen. Bij ons krijg je geen standaardoplossing, maar kwalitatief maatwerk. Daarom gaan we je veel vragen stellen om te achterhalen wat het probleem is is en hoe we dat gaan oplossen. Het gebeurt regelmatig dat het eindproduct compleet verschilt van het idee waar de klant mee binnenkwam. Tot grote vreugde van de klant!

Nadat het duidelijk is waarmee we je gaan helpen sturen we je een samenwerkingsvoorstel, inclusief offerte. Op die manier is het altijd helder wat we van elkaar mogen verwachten.

Nu gaan we aan de slag! Onze programmeurs zijn snel beschikbaar en gaan aan je oplossing werken.

 

Laten we samenwerken

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan