Ionic developer inhuren

Op zoek naar een Ionic web developer? Fluxility biedt de helpende hand. Onze programmeurs beschikken over de juiste kennis en kunde over het Ionic framework.

We zijn flexibel inzetbaar, waardoor het niet uitmaakt of je 10 uur hulp per week nodig hebt, of juist 100. 

Nu contact opnemen

Jarenlange ervaring

Ons vaste team aan Ionic ontwikkelaars heeft jarenlange programmeerervaring. We hebben dan ook al vele klanten blij gemaakt met het ontwikkelen van mobiele apps voor bijvoorbeeld iOS en Android. Naast deze native apps maken we ook hybride apps en progressive web apps.

Omdat iedereen een eigen expertise heeft leveren we altijd een kwalitatief hoogwaardig product. Dat is dan ook ons voordeel ten opzichte van freelance Ionic developers. 

Naast ervaring in Ionic hebben onze programmeurs ook ervaring met onder andere Django, HTML, CSS, JavaScript, Angular,  en .

Neem nu contact op!

Waarom Fluxility voor Ionic app development?

  • Nederlandstalige programmeurs, van junior tot senior niveau
  • Wij adviseren en denken met je mee. Elk project zien we als een samenwerking
  • Perfectionistisch tot het punt waar het vervelend begint te worden
  • Snel aan de slag, we hebben geen wachttijden

Ik wil een afspraak maken

Ionic als framework

Ionic is een open-source framework, gebaseerd op HTML5. Met dit handige framework is het mogelijk om kwalitatief hoogstaande cross-platform mobiele apps te ontwikkelen. Het is gemaakt voor een goede front-end gebruikerservaring.

Ionic verscheen in 2013 en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer bekend en gerespecteerd framework. 

Samenwerking 

Fluxility is je go-to partner voor Ionic App development. Bij ons huur je geen programmeur in, maar juist een volledig team aan webdevelopers! Hierdoor maak je gebruik van de expertise van een groep programmeurs, hoef je je nooit zorgen te maken over verzuim en heb je slechts één contactpersoon voor alle communicatie. 

Hoe gaan we te werk? 

  • We beginnen met een kennismaking. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we je wensen en je beoogde oplossing. 
  • We sturen een voorstel met een offerte. Zo weet je waar je aan toe bent. Afspraken zetten we duidelijk op papier. 
  • We gaan aan de slag! Binnen no-time werken onze programmeurs aan je project. 
Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan