App developer inhuren

Op zoek naar goede programmeurs voor je iOS of Android app? Mooi, je hebt ze gevonden! Fluxility maakt namelijk al vele jaren apps in programmeertalen als Angular en React. Onze app ontwikkelaars staan al te trappelen om mee te werken aan jouw project.

Kies jij voor een programmeerteam bordevol ervaring?

Neem dan nu contact op!

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs
  • Softwaremaker sinds 2007
  • Snel inzetbaar 
  • Slechts één contactpersoon, geen gehannes met losse freelance app ontwikkelaars
  • Wij denken met je mee

Ik wil een afspraak maken

Jouw samenwerkingspartner

Een app maken kost tijd, veel tijd. Meer tijd dan mensen denken. Daarom kan het voorkomen dat je tijdelijk een losse app ontwikkelaar nodig hebt om je deadlines te halen. Daar komen wij van pas! Onze ontwikkelaars werken vanuit ons kantoor in Zoetermeer, of werken vanuit huis. Wanneer je extra hulp nodig hebt staan wij direct voor je klaar.

Onze hulp is schaalbaar. Heb je in een specifieke week veel hulp nodig? Dan staan we voor je klaar om meer uren te maken. Daarbij heb je maar één contactpersoon als projectmanager. Geen gedoe met losse ZZP'ers, geen last van ziekteverzuim enzovoorts!

Benieuwd naar wat wij kunnen? Bekijk dan onze cases voor enkele voorbeelden.

Klantcases bekijken

Native app of webapplicatie?

Wij adviseren en denken met je mee. Regelmatig krijgen we verzoeken voor het maken van een app, maar adviseren we juist om een webapplicatie of progressive web app te maken. Deze opties dienen vaak hetzelfde doel, maar zijn goedkoper om te maken en te onderhouden. Als je een native app wilt laten ontwikkelen staan we uiteraard ook voor je klaar! 

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag!