Webapplicatie laten maken

Op zoek naar een maatwerk webapplicatie? Fluxility staat voor je klaar! Ons ervaren team aan programmeurs heeft alle kennis en kunde in huis om van je project een groot succes te maken.

Wil je dat een webapplicatie gekoppeld wordt aan je bestaande software of database? Geen probleem, we maken ook API-koppelingen.

Nu contact opnemen

Klantcase: NVKL Aircokeuren

De EPBD Aircokeuring app voor de NVKL is een tool waarmee een EPBD-aircokeuring eenvoudig digitaal kan worden uitgevoerd. De webapplicatie voldoet aan het wettelijk vereiste format zoals is opgenomen in de Regeling Energieprestaties gebouwen.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een online softwareprogramma dat via een website bereikbaar is. De software haalt de informatie uit een centrale database en slaat dus niet lokaal, op het apparaat van de gebruiker, bestanden op. Het voordeel daarvan is dat het programma altijd en op elk apparaat te gebruiken is, mits er internettoegang is.

Webapplicaties hebben als voordeel dat je ze later kan doorontwikkelen, bijvoorbeeld door functies toe te voegen. Bovendien hoeven gebruikers niks te installeren. Web-based applicaties worden vaak aangeboden als Software As A Service (SAAS). Gebruikers hoeven de applicatie dan niet te kopen, maar betalen een maandelijks bedrag. Opzeggen kan vaak maandelijks.

Voorbeelden van webapplicaties zijn Contentmanagementsystemen zoals Wordpress, e-mailmarketingprogramma's als MailChimp, administratieprogramma's en CRM-systemen.

Voor NVKL bouwden wij een webapplicatie, zodat onderhoudstechnici eenvoudig aircokeuringen kunnen uitvoeren. Zeer ingewikkelde regelgeving is teruggebracht naar een online formulier waarin de technici enkel "ja" of "nee" hoeven aan te vinken. De webapplicatie zorgt ervoor dat technici sneller en kostenefficiënter kunnen werken.

Nu een offerte aanvragen

Webapplicatie op maat

Webapplicaties maken doen wij al sinds 2007 vanuit onze eigenwijze aanpak. Wij denken namelijk met je mee. "U vraagt, wij draaien"? Nee, daar doen wij niet aan. Fluxility vraagt door en komt tot de essentie van het probleem.

Wij verdiepen ons in je branche, waardoor wij echt inhoudelijk met je kunnen meesparren. Door deze co-creatie leveren we geweldige producten op.

Vaak zorgt onze input voor een ander product dan de klant voor ogen had. Op een positieve manier uiteraard! Benieuwd wat we voor jou gaan betekenen? Neem dan nu contact op.

Neem nu contact op!

CKC

"Fluxility heeft zich in ons project bewezen als een meedenkende en flexibele partner. Ze beschikken over de juiste technische kennis om complexe vraagstukken op te lossen."


- Yolanda, CKC & Partners.

Een teamfoto van Fluxility in Zoetermeer

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Meer dan 15 jaar ervaring. Wij hebben al honderden klanten mogen helpen met maatwerk softwareontwikkeling, prachtige websites en applicaties.
  • Wij zijn perfectionistisch tot het punt waar het vervelend begint te worden.
  • Een team vol enthousiaste en ervaren software developers staat elke werkdag voor je klaar. Ook als je gewoon wat vragen hebt. 

Onze werkwijze

Een webapplicatie laten ontwikkelen begint met een heldere probleemstelling. Door onze jarenlange ervaring binnen diverse branches en werkprocessen kunnen we ons goed verplaatsen in jouw situatie en vraagstelling. Dit vertalen we naar toepasbare producten. En dat alles in gewoon Nederlands! Door met je mee te denken komen we tot een blauwdruk van de gewenste oplossing.

Na de oplevering van het eindproduct verzorgt Fluxility ook het onderhoud en support van de webapplicatie. Want wie weet nu beter hoe het werkt dan de mensen die het gebouwd hebben?

Offerte aanvragen

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag! 

Ik wil samenwerken

Deze organisaties hebben we geholpen

Expert in de bouw- en installatiebranche

Heb je een bedrijf in de bouw- of installatiesector? Mooi, dan weten wij zeker dat wij voor jou de perfecte partij zijn. Wij hebben namelijk veel domeinkennis, waardoor we een echte samenwerkingspartner zijn.

De ingewikkelde theorie snappen wij volledig en vertalen we razendsnel naar een eindproduct. Grote namen als kennisinstituut ISSO, Techniek Nederland en BCRG gingen je voor. 

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan