App ontwikkeling

Op zoek naar een betrouwbare app ontwikkelaar? Wij hebben een goede partij voor je. Fluxility! Met een klein legertje aan app developers maken we de mooiste maatwerk applicaties voor onze klanten. 

Of het nu gaat om het verbeteren van de werkprocessen in je bedrijf, het bereikenen van je community of iets compleet anders.

Onze ervaren programmeurs maken van jouw app een groot succes! 

Nu contact opnemen

Geen uitdaging te groot

Onze programmeurs gaan geen uitdaging uit de weg. We hebben bijvoorbeeld zeer ingewikkelde maatwerk webapplicaties gemaakt voor grote partijen, zoals NVKL en kennisinstituut ISSO.

Voor NVKL hebben we gecompliceerde wetgeving teruggebracht tot een app die voor elke installateur bruikbaar is. Door het aanvinken van een “ja” of “nee” kan een aircokeuring hierdoor eenvoudig aan zeer strenge regelgeving voldoen. Voor ISSO hebben we onder andere gecompliceerde rekenplatformen gebouwd.

Bekijk nog meer voorbeelden in onze klantcases.

Wij maken native apps (Android apps en iOS apps), hybride apps, progressive web apps en vele andere maatwerk applicaties. Daag jij ons uit om de beste app te maken? 

Offerte aanvragen

Jarenlange ervaring

Kick-off

Een maatwerk app laten maken kan niet zonder goede kick-off. We willen immers weten waarom jij een app wilt laten maken: wat is het doel? Op welke doelgroep richt jij je met de webapplicatie? Waarom wil je een app maken? En wat zijn jouw wensen? Geen zorgen, vanuit onze ervaring in diverse branches denken onze experts graag met jou mee! 

App design

Tijdens het app designproces besteden we aandacht aan het totaalplaatje voor en achter de schermen. Oftewel: het moet visueel aantrekkelijk zijn, maar tegelijkertijd ook gebruiksvriendelijk! Ontwerpen met het oog op de gebruikerservaring noemen we ook wel UX design. Binnen 2 weken bespreek je het app design samen met jouw vaste aanspreekpunt vanuit Fluxility. Zijn beide partijen tevreden? Dan gaan we door naar de ontwikkelfase.

App development & contactmomenten

Het voordeel van een app laten bouwen? Jij kunt achteroverleunen terwijl onze developers druk bezig zijn met het bouwen van jouw applicatie! Dit doen we vaak in Ionic: een open-source framework voor het bouwen van snelle en kwalitatieve apps. Tijdens de ontwikkelfase bespreken we regelmatig de voortgang en geven we demonstraties. Zo weet je precies waar wij mee bezig zijn.

Zijn er voor de ontwikkeling van jouw app koppelingen of rekenmodellen nodig? Geen punt bij app bouwer Fluxility! Ontdek meer over onze maatwerk softwareoplossingen.

Kantoor Fluxility Zoetermeer

Samenwerken?

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn.

Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag! 

Een afspraak maken

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan