Maatwerk website

Op zoek naar een maatwerk website die jouw prachtige bedrijf goed in beeld brengt? Mooi, dan ben je op het juiste adres. Wij zijn Fluxility en wij maken prachtige websites op maat.

Meer dan 15 jaar ervaring met maatwerk websites
Strategiesessie: feitelijk meetbaar succes
10+ developers staan voor je klaar

Bekijk portfolio

Wat mag je verwachten van onze websites?

Bij Fluxility krijg je niet zomaar een website, je krijgt een waar technisch kunstwerk. Volledig op maat en naar jouw wens. Wil je dat je website koppelt met je CRM- of ERP-systeem? Geen probleem! Koppeling met je boekhoudprogramma? Gaan we regelen. Een compleet nieuwe "werken bij" website maken op een subdomein? Geen verzoek is voor ons te gek.

Bij ons krijg je geen dertien-in-een-dozijn WordPress website aan de hand van een template. Wij programmeren je website in Python of JavaScript, waarbij we je huisstijl correct verwerken in het design. Eindelijk een website om trots op te zijn!

Prachtig op elk apparaat

We optimaliseren je website voor vijf verschillende apparaten. Tablet, phablet, smartphone en desktop (Full HD en 4K).

Hierdoor ziet je website er altijd goed uit en werken de functies zoals ze zouden moeten werken. Uiteraard volgens de laatste webstandaarden, voor optimale vindbaarheid in Google.

Gebruiksvriendelijk en razendsnel

Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en snel, zowel voor jou als voor je bezoeker. Door de combinatie van het Django CMS en de programmeertaal Python maken we 'schone code'. Met andere woorden: onze code is zo compact en efficiënt mogelijk. Hierdoor laadt je pagina snel, wat belangrijk is voor een goede surfervaring.

Je website aanpassen is erg makkelijk. Door het klik-en-slepen systeem klik je in een handomdraai een prachtige webpagina in elkaar. Ook zonder programmeervaardigheid! Uiteraard geven we voordat je website live gaat een CMS-training, zodat je zelfstandig aan de slag kan.

Perfecte basis voor je online marketing

Het Django CMS is geoptimaliseerd voor online vindbaarheid in Google. Bijkomend voordeel is dat de programmeertaal zeer schoon en krachtig is, waardoor Google deze goed begrijpt.

Indien gewenst voeren we ook online marketing uit. Ons zusterbedrijf Altijd Bekend heeft een team vol specialisten klaar staan.

Als front-ender is het mijn taak om jouw bedrijf goed in beeld te krijgen. Elke vorm, lijn of schaduw maakt een enorm verschil.

Robin Bögemann, programmeur

Ook een maatwerk website?

We bespreken graag je wensen en wat wij voor je kunnen betekenen. Kom je bij ons langs? De koffie staat al klaar.

Ik wil kennismaken

Website onderhoud en hosting

Een goede beveiliging houdt hackers tegen, waardoor jouw website altijd online blijft. Fluxility levert alle websites op met een stabiele versie van het CMS. De techniek gaat echter zo snel dat er regelmatig beveiligingsupdates uitkomen. Deze updates moeten snel én secuur gebeuren. Voor dergelijk onderhoud en het gebruik van onze helpdesk voor het CMS rekenen wij onderhoudskosten. 

Fluxility verzorgt ook de hosting van de website (inclusief SSL-certificaat). Zo heb jij één aanspreekpunt voor zowel de website als de hosting. Dit betekent dat zowel alles onder de motorkap als het serverbeheer bij ons ligt. Voor eventuele vragen of complicaties rondom de website of hosting kan je altijd bij ons terecht. Zo creëren we korte lijnen tussen jou als klant en Fluxility als uitvoerder. 

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Een eerste indruk is snel gemaakt, dus moet de website er goed uitzien en goed functioneren! Een zakelijke website laten maken bij internetbureau Fluxility zorgt voor een unieke identiteit. Wij koppelen design en functionaliteit aan de wensen en doelen van jouw websitebezoekers.

Meer weten? Kom langs voor een kop koffie!

Bel voor een kennismaking

Stadshart.nl

Het aanbod van alle winkels in het centrum van Zoetermeer is makkelijk te vinden door middel van zoekfilters. Iedere winkel geeft zijn actuele openingstijden weer, inclusief uitzonderingen.

Stadshart Zoetermeer portfolio website
Programmeurs die software programmeren

Onze werkwijze

Wij zijn erg eigenwijs. Op een positieve manier dan. Om je écht goed te kunnen helpen stellen we daarom regelmatig kritische vragen, zodat we de vraag achter de vraag achterhalen. Op die manier komen we achter het ware probleem, dat we vervolgens voor je gaan oplossen.

Het komt regelmatig voor dat we iets anders maken dan waar de klant in het begin om vroeg. Uiteindelijk is de klant veel blijer met onze oplossing!

Contact opnemen

Contact opnemen met Fluxility

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je een demonstratie van ons systeem? Neem nu contact op om meer informatie te krijgen!

Nu contact opnemen