Programmeur die maatwerk software maakt

Werken bij website laten maken

Wij maken prachtige maatwerk recruitment websites, met het oog op goede vindbaarheid in Google. Wil jij nieuw personeel vinden? Laat ons je helpen!

Fluxility maakt jouw website op maat met oog voor functionaliteit en design, zodat jouw website bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen.

Neem nu contact op!

Een recruitment website laten maken

Een recruitment website laten maken

Nieuwe medewerkers vinden is lastig, zeker anno 2022. Een recruitment website helpt je om nieuwe medewerkers te vinden. Op zo'n website plaats je bijvoorbeeld medewerkersverhalen, om aan te tonen hoe leuk jouw bedrijf is en om werkzoekenden aan te sporen om te gaan solliciteren.

Fluxility maakt jouw website volledig op maat. Je huisstijl wordt daarin correct verwerkt, zodat je toekomstige medewerkers een goede indruk krijgen van jouw bedrijf.

Onze websites maken we in Django, een gebruiksvriendelijk platform dat perfect is voor online marketing. Je maakt namelijk in een handomdraai prachtige landingspagina's en nieuwe vacaturepagina's. De code is schoon en laad daardoor zeer snel. Onze klanten geven aan dat scoren in Google nog nooit zo makkelijk is geweest met een Django website!

Nu contact opnemen

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs
  • Perfectionistisch tot het punt waar het vervelend begint te worden
  • Wij regelen alles van A tot Z. Strategie, design, online marketing. Name it!
  • Elke dag bereikbaar voor support
  • Wij adviseren en denken mee

Ik wil een afspraak maken

RECO case

Het bedrijf RECO is continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Daarom maakte Fluxility voor hen een recruitment website, werken bij Reco. Op deze website staan leuke medewerkersverhalen en de laatste vacatures.

Wil je een inzicht krijgen in wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk dan hun website.

Bekijk website

 

test

Hoe we de website van je dromen bouwen

Kick-off 

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website zorgen we voor een duidelijke kick-off. Waarom wil jij een website laten maken, wat is het doel? Wie hoop je met jouw website te bereiken? En wat zijn jouw wensen? Vanuit onze ervaring als websitebouwer in diverse branches denken wij graag met je mee om antwoord te krijgen op al deze vragen!

Website design

Tijdens het proces van webdesign besteden we aandacht aan zowel het visuele plaatje als de gebruiksvriendelijkheid. Dat laatste noemen we ook wel UX design: ontwerpen met het oog op de gebruikerservaring.

In deze fase worden er wireframes uitgewerkt, die dienen als de blauwdrukken voor jouw website. Op basis van deze wireframes kan de designer aan de slag om het te stylen en in jouw huisstijl te integreren. Binnen twee weken bespreken we het websitedesign samen met jouw vaste aanspreekpunt vanuit Fluxility. Zijn beide partijen tevreden? Dan ronden we de designfase af. 

Ontwikkeling website & contactmomenten

Het voordeel van een website laten maken? Jij kan achteroverleunen, terwijl onze developers druk bezig zijn met het bouwen van jouw website! Tijdens het ontwikkelproces bespreken we regelmatig de vorderingen en geven we demo’s. Zo weet jij precies waar we mee bezig zijn.

Naast het afgeven van een digitaal visitekaartje, dient jouw website uiteraard ook een doel. Daarbij zijn koppelingen, API’s en misschien wel rekenmodellen nodig. Geen punt bij internetbureau Fluxility! Lees meer over onze maatwerk softwareoplossingen.

Ik wil een maatwerk website

Website onderhoud en hosting

Een goede beveiliging houdt hackers tegen, waardoor jouw website altijd online blijft. Fluxility levert alle websites op met een stabiele versie van het CMS. De techniek gaat echter zo snel dat er regelmatig beveiligingsupdates uitkomen. Deze updates moeten snel én secuur gebeuren. Voor dergelijk onderhoud en het gebruik van onze helpdesk voor het CMS rekenen wij onderhoudskosten. 

Fluxility verzorgt ook de hosting van de website (inclusief SSL-certificaat). Zo heb jij één aanspreekpunt voor zowel de website als de hosting. Dit betekent dat zowel alles onder de motorkap als het serverbeheer bij ons ligt. Voor eventuele vragen of complicaties rondom de website of hosting kan je altijd bij ons terecht. Zo creëren we korte lijnen tussen jou als klant en Fluxility als uitvoerder. 

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Een eerste indruk is snel gemaakt, dus moet de website er goed uitzien en goed functioneren! Een zakelijke website laten maken bij internetbureau Fluxility zorgt voor een unieke identiteit. Wij koppelen design en functionaliteit aan de wensen en doelen van jouw websitebezoekers.

Meer weten? Kom langs voor een kop koffie!

Bel voor een kennismaking

Stadshart.nl

Het aanbod van alle winkels in het centrum van Zoetermeer is makkelijk te vinden door middel van zoekfilters. Iedere winkel geeft zijn actuele openingstijden weer, inclusief uitzonderingen.

Stadshart Zoetermeer portfolio website