Programmeur die maatwerk software maakt

Werken bij website laten maken

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Je bent helaas niet de enige! Tegenwoordig is het heel lastig om aan goed personeel te komen. Daarom moet jouw bedrijf onderscheidend zijn. Werk daarom aan een goede employer branding, via een aparte 'werken bij' website.

Wij maken een unieke website, compleet gebaseerd op jouw huisstijl en doelstellingen. Voor vrijwel elk budget hebben we een geweldige oplossing in huis.

Direct sollicitanten nodig? Ons marketingbureau Altijd Bekend helpt je daar graag bij!

Meer informatie opvragen

Een recruitment website laten maken

Een recruitment website laten maken

Nieuwe medewerkers vinden is lastig, zeker anno 2022. Een 'werken bij' website helpt je om nieuwe medewerkers te vinden. Op zo'n website plaats je bijvoorbeeld medewerkersverhalen, om aan te tonen hoe leuk jouw bedrijf is en om werkzoekenden aan te sporen om te gaan solliciteren. Jouw uitstraling als werkgever heet ook wel employer branding.

Fluxility maakt jouw website volledig op maat. Je huisstijl wordt daarin correct verwerkt, zodat je toekomstige medewerkers een goede indruk krijgen van jouw bedrijf.

Onze websites maken we in Django, een gebruiksvriendelijk platform dat perfect is voor online marketing. Je maakt namelijk in een handomdraai prachtige landingspagina's en nieuwe vacaturepagina's. De code is schoon en laad daardoor zeer snel.

Krijg meer informatie

Dit bedrijf ging je voor

Het bedrijf RECO is continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Daarom maakte wij voor hen een recruitment website op maat. Op deze website staan leuke medewerkersverhalen en de laatste vacatures, waarmee ze regelmatig nieuwe sollicitanten aan tafel krijgen.

Wil je een inzicht krijgen in wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk dan hun website als voorbeeld.

Bekijk website

 

Direct sollicitanten nodig?

Je 'werken bij' website kan er nog zo mooi uitzien, maar zonder websitebezoekers heb je er helemaal niks aan. Daarom helpen wij je niet alleen met je website, maar ook met het werven van sollicitanten.

Ons marketinglabel Altijd Bekend helpt je van strategie tot uitvoering. We denken graag met je mee over de juiste uitstraling, maar schrijven bijvoorbeeld ook pakkende vacatureteksten.

Ik wil nu nieuwe sollicitanten

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs
  • Perfectionistisch tot het punt waar het vervelend begint te worden
  • Wij regelen alles van A tot Z. Strategie, design, online marketing. Name it!
  • Elke dag bereikbaar voor support
  • Wij adviseren en denken mee

Ik wil een afspraak maken

test

Zo maken we voor jou
de perfecte website

Kick-off 

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website zorgen we voor een duidelijke kick-off. Waarom wil jij een website laten maken, wat is het doel? Wie hoop je met jouw website te bereiken? En wat zijn jouw wensen? Vanuit onze ervaring als websitebouwer in diverse branches denken wij graag met je mee om antwoord te krijgen op al deze vragen!

Website design

Tijdens het proces van webdesign besteden we aandacht aan zowel het visuele plaatje als de gebruiksvriendelijkheid. Dat laatste noemen we ook wel UX design: ontwerpen met het oog op de gebruikerservaring.

In deze fase worden er wireframes uitgewerkt, die dienen als de blauwdrukken voor jouw website. Op basis van deze wireframes kan de designer aan de slag om het te stylen en in jouw huisstijl te integreren. Binnen twee weken bespreken we het websitedesign samen met jouw vaste aanspreekpunt vanuit Fluxility. Zijn beide partijen tevreden? Dan ronden we de designfase af. 

Ontwikkeling website & contactmomenten

Het voordeel van een website laten maken? Jij kan achteroverleunen, terwijl onze developers druk bezig zijn met het bouwen van jouw website! Tijdens het ontwikkelproces bespreken we regelmatig de vorderingen en geven we demo’s. Zo weet jij precies waar we mee bezig zijn.

Naast het afgeven van een digitaal visitekaartje, dient jouw website uiteraard ook een doel. Daarbij zijn koppelingen, API’s en misschien wel rekenmodellen nodig. Geen punt bij internetbureau Fluxility! Lees meer over onze maatwerk softwareoplossingen.

Vertel me meer over de mogelijkheden

Website onderhoud en hosting

Een goede beveiliging houdt hackers tegen, waardoor jouw website altijd online blijft. Fluxility levert alle websites op met een stabiele versie van het CMS. De techniek gaat echter zo snel dat er regelmatig beveiligingsupdates uitkomen. Deze updates moeten snel én secuur gebeuren. Voor dergelijk onderhoud en het gebruik van onze helpdesk voor het CMS rekenen wij onderhoudskosten. 

Fluxility verzorgt ook de hosting van de website (inclusief SSL-certificaat). Zo heb jij één aanspreekpunt voor zowel de website als de hosting. Dit betekent dat zowel alles onder de motorkap als het serverbeheer bij ons ligt. Voor eventuele vragen of complicaties rondom de website of hosting kan je altijd bij ons terecht. Zo creëren we korte lijnen tussen jou als klant en Fluxility als uitvoerder. 

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Een eerste indruk is snel gemaakt, dus moet de website er goed uitzien en goed functioneren! Een zakelijke website laten maken bij internetbureau Fluxility zorgt voor een unieke identiteit. Wij koppelen design en functionaliteit aan de wensen en doelen van jouw websitebezoekers.

Meer weten? Kom langs voor een kop koffie!

Bel voor een kennismaking

Stadshart.nl

Het aanbod van alle winkels in het centrum van Zoetermeer is makkelijk te vinden door middel van zoekfilters. Iedere winkel geeft zijn actuele openingstijden weer, inclusief uitzonderingen.

Stadshart Zoetermeer portfolio website