Programmeur die maatwerk software maakt

Vacature website laten maken

Ben je op zoek naar nieuwe getalenteerde medewerkers? Dan ben je helaas niet de enige!

Het is tegenwoordig een flinke uitdaging om hoogwaardig personeel aan te trekken. Om je bedrijf te onderscheiden is een effectieve employer branding van essentieel belang. Dit bereik je met een vacature website.

Bij Fluxility begrijpen we het belang van zo'n website. We creëren een unieke online aanwezigheid die volledig is afgestemd op jouw huisstijl en bedrijfsdoelen. Ongeacht je budget, bieden we een oplossing die indruk maakt.

Heb je direct sollicitanten nodig? Ons ervaren marketingbureau, Altijd Bekend, staat klaar om je te ondersteunen! Het aantrekken van nieuwe medewerkers is geen gemakkelijke opgave, vooral niet in 2023.

Meer informatie opvragen

Een recruitment website laten maken

Waarom een vacature website laten maken?

Een vacature website is de sleutel tot het vinden van de juiste kandidaten. Op een platform kun je medewerkersverhalen delen. Dit laat zien hoe leuk het is om voor jouw bedrijf te werken.

Het moedigt werkzoekenden aan om te solliciteren. Dit helpt bij het opbouwen van je reputatie als werkgever, ook wel bekend als employer branding.

Bij Fluxility ontwikkelen we een website op maat, waarin jouw huisstijl nauwkeurig wordt weerspiegeld. Dit geeft toekomstige medewerkers een uitstekend beeld van jouw bedrijf.

Onze websites worden gebouwd met behulp van Django, een gebruiksvriendelijk platform dat ideaal is voor online marketing. Je kunt moeiteloos aantrekkelijke landingspagina's en vacaturepagina's creëren. Onze schone code zorgt ervoor dat je website razendsnel laadt.

Krijg meer informatie

Dit bedrijf ging je voor

Als voorbeeld hebben we speciaal voor het bedrijf RECO een op maat gemaakte vacature website ontwikkeld. Deze website bevat boeiende medewerkersverhalen en de meest recente vacatures, wat hen regelmatig nieuwe sollicitanten oplevert.

Wil je een inzicht krijgen in wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk dan hun website als voorbeeld.

Bekijk website

 

Direct sollicitanten nodig?

Maar vergeet niet, een aantrekkelijke vacature website alleen is niet voldoende. Zonder bezoekers heeft het weinig zin. Daarom bieden we niet alleen webontwikkeling, maar helpen we je ook bij het werven van sollicitanten.

Ons ervaren marketinglabel, Altijd Bekend, staat klaar om met je samen te werken, van strategie tot uitvoering. We helpen je graag met de juiste uitstraling en kunnen zelfs vacatureteksten voor je schrijven. Samen zorgen we ervoor dat jouw vacature website een succes wordt!

Ik wil nu nieuwe sollicitanten

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs
  • Perfectionistisch tot het punt waar het vervelend begint te worden
  • Wij regelen alles van A tot Z. Strategie, design, online marketing. Name it!
  • Elke dag bereikbaar voor support
  • Wij adviseren en denken mee

Ik wil een afspraak maken

test

Zo maken we voor jou
de perfecte website

Kick-off 

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website zorgen we voor een duidelijke kick-off. Waarom wil jij een website laten maken, wat is het doel? Wie hoop je met jouw website te bereiken? En wat zijn jouw wensen? Vanuit onze ervaring als websitebouwer in diverse branches denken wij graag met je mee om antwoord te krijgen op al deze vragen!

Website design

Tijdens het proces van webdesign besteden we aandacht aan zowel het visuele plaatje als de gebruiksvriendelijkheid. Dat laatste noemen we ook wel UX design: ontwerpen met het oog op de gebruikerservaring.

In deze fase worden er wireframes uitgewerkt, die dienen als de blauwdrukken voor jouw website. Op basis van deze wireframes kan de designer aan de slag om het te stylen en in jouw huisstijl te integreren. Binnen twee weken bespreken we het websitedesign samen met jouw vaste aanspreekpunt vanuit Fluxility. Zijn beide partijen tevreden? Dan ronden we de designfase af. 

Ontwikkeling website & contactmomenten

Het voordeel van een website laten maken? Jij kan achteroverleunen, terwijl onze developers druk bezig zijn met het bouwen van jouw website! Tijdens het ontwikkelproces bespreken we regelmatig de vorderingen en geven we demo’s. Zo weet jij precies waar we mee bezig zijn.

Naast het afgeven van een digitaal visitekaartje, dient jouw website uiteraard ook een doel. Daarbij zijn koppelingen, API’s en misschien wel rekenmodellen nodig. Geen punt bij internetbureau Fluxility! Lees meer over onze maatwerk softwareoplossingen.

Vertel me meer over de mogelijkheden

Website onderhoud en hosting

Een goede beveiliging houdt hackers tegen, waardoor jouw website altijd online blijft. Fluxility levert alle websites op met een stabiele versie van het CMS. De techniek gaat echter zo snel dat er regelmatig beveiligingsupdates uitkomen. Deze updates moeten snel én secuur gebeuren. Voor dergelijk onderhoud en het gebruik van onze helpdesk voor het CMS rekenen wij onderhoudskosten. 

Fluxility verzorgt ook de hosting van de website (inclusief SSL-certificaat). Zo heb jij één aanspreekpunt voor zowel de website als de hosting. Dit betekent dat zowel alles onder de motorkap als het serverbeheer bij ons ligt. Voor eventuele vragen of complicaties rondom de website of hosting kan je altijd bij ons terecht. Zo creëren we korte lijnen tussen jou als klant en Fluxility als uitvoerder. 

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Een eerste indruk is snel gemaakt, dus moet de website er goed uitzien en goed functioneren! Een zakelijke website laten maken bij internetbureau Fluxility zorgt voor een unieke identiteit. Wij koppelen design en functionaliteit aan de wensen en doelen van jouw websitebezoekers.

Meer weten? Kom langs voor een kop koffie!

Bel voor een kennismaking

Stadshart.nl

Het aanbod van alle winkels in het centrum van Zoetermeer is makkelijk te vinden door middel van zoekfilters. Iedere winkel geeft zijn actuele openingstijden weer, inclusief uitzonderingen.

Stadshart Zoetermeer portfolio website