Programmeur die maatwerk software maakt

Job board website laten ontwikkelen

Ben je op zoek naar een manier om nieuwe talentvolle medewerkers te werven? Je staat niet alleen in deze uitdaging!

Het vinden van geschikt personeel is tegenwoordig een behoorlijke opgave. Om je bedrijf te onderscheiden, is een sterke employer branding cruciaal. Dit bereik je door een speciale "Job Board" website te laten ontwikkelen.

Bij Fluxility begrijpen we het belang van zo'n website. We creëren een unieke online aanwezigheid die volledig is afgestemd op jouw huisstijl en bedrijfsdoelstellingen. Ongeacht je budget, bieden we een oplossing die indruk maakt.

Heb je direct sollicitanten nodig? Ons ervaren marketingbureau, Altijd Bekend, staat klaar om je te ondersteunen! Het aantrekken van nieuwe medewerkers is geen gemakkelijke taak, vooral niet in 2023.

Meer informatie opvragen

Een recruitment website laten maken

Waarom een job board website laten ontwikkelen?

Een "Job Board" website is de sleutel tot het vinden van de juiste kandidaten. Op dit platform kun je bijvoorbeeld vacatures delen en werkzoekenden aanmoedigen te solliciteren. Hiermee bouw je je reputatie als werkgever op, ook wel bekend als employer branding.

Bij Fluxility ontwikkelen we een website op maat, waarin jouw huisstijl nauwkeurig wordt weerspiegeld. Dit geeft toekomstige medewerkers een uitstekend beeld van jouw bedrijf.

Onze websites worden gebouwd met behulp van Django, een gebruiksvriendelijk platform dat ideaal is voor online marketing. Je kunt moeiteloos aantrekkelijke landingspagina's en vacaturepagina's creëren. Onze schone code zorgt ervoor dat je website razendsnel laadt.

Krijg meer informatie

Dit bedrijf ging je voor

Als voorbeeld hebben we speciaal voor het bedrijf RECO een op maat gemaakte job board website ontwikkeld. Deze website bevat boeiende informatie over beschikbare functies en heeft al geleid tot talloze nieuwe sollicitanten.

Wil je een voorproefje van wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk onze showcase op de RECO-website.

Bekijk website

 

Direct sollicitanten nodig?

Maar vergeet niet, een aantrekkelijke "Job Board" website alleen is niet voldoende. Zonder bezoekers heeft het weinig zin. Daarom bieden we niet alleen webontwikkeling, maar helpen we je ook bij het werven van sollicitanten.

Ons ervaren marketinglabel, Altijd Bekend, staat klaar om met je samen te werken, van strategie tot uitvoering. We helpen je graag met de juiste uitstraling en kunnen zelfs vacatureteksten voor je schrijven. Samen zorgen we ervoor dat jouw "Job Board" website een succes wordt.

Ik wil nu nieuwe sollicitanten

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Een deskundig team van Nederlandse programmeurs
  • Streven naar perfectie tot in de kleinste details
  • Volledige begeleiding, van strategie tot design en online marketing.
  • Bereikbaar op elk moment van de dag voor ondersteuning
  • Proactieve advisering en actieve betrokkenheid

Ik wil een afspraak maken

test

Zo maken we voor jou
de perfecte website

Kick-off 

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website zorgen we voor een duidelijke kick-off. Waarom wil jij een website laten maken, wat is het doel? Wie hoop je met jouw website te bereiken? En wat zijn jouw wensen? Vanuit onze ervaring als websitebouwer in diverse branches denken wij graag met je mee om antwoord te krijgen op al deze vragen!

Website design

Tijdens het proces van webdesign besteden we aandacht aan zowel het visuele plaatje als de gebruiksvriendelijkheid. Dat laatste noemen we ook wel UX design: ontwerpen met het oog op de gebruikerservaring.

In deze fase worden er wireframes uitgewerkt, die dienen als de blauwdrukken voor jouw website. Op basis van deze wireframes kan de designer aan de slag om het te stylen en in jouw huisstijl te integreren. Binnen twee weken bespreken we het websitedesign samen met jouw vaste aanspreekpunt vanuit Fluxility. Zijn beide partijen tevreden? Dan ronden we de designfase af. 

Ontwikkeling website & contactmomenten

Het voordeel van een website laten maken? Jij kan achteroverleunen, terwijl onze developers druk bezig zijn met het bouwen van jouw website! Tijdens het ontwikkelproces bespreken we regelmatig de vorderingen en geven we demo’s. Zo weet jij precies waar we mee bezig zijn.

Naast het afgeven van een digitaal visitekaartje, dient jouw website uiteraard ook een doel. Daarbij zijn koppelingen, API’s en misschien wel rekenmodellen nodig. Geen punt bij internetbureau Fluxility! Lees meer over onze maatwerk softwareoplossingen.

Vertel me meer over de mogelijkheden

Website onderhoud en hosting

Een goede beveiliging houdt hackers tegen, waardoor jouw website altijd online blijft. Fluxility levert alle websites op met een stabiele versie van het CMS. De techniek gaat echter zo snel dat er regelmatig beveiligingsupdates uitkomen. Deze updates moeten snel én secuur gebeuren. Voor dergelijk onderhoud en het gebruik van onze helpdesk voor het CMS rekenen wij onderhoudskosten. 

Fluxility verzorgt ook de hosting van de website (inclusief SSL-certificaat). Zo heb jij één aanspreekpunt voor zowel de website als de hosting. Dit betekent dat zowel alles onder de motorkap als het serverbeheer bij ons ligt. Voor eventuele vragen of complicaties rondom de website of hosting kan je altijd bij ons terecht. Zo creëren we korte lijnen tussen jou als klant en Fluxility als uitvoerder. 

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Een eerste indruk is snel gemaakt, dus moet de website er goed uitzien en goed functioneren! Een zakelijke website laten maken bij internetbureau Fluxility zorgt voor een unieke identiteit. Wij koppelen design en functionaliteit aan de wensen en doelen van jouw websitebezoekers.

Meer weten? Kom langs voor een kop koffie!

Bel voor een kennismaking

Stadshart.nl

Het aanbod van alle winkels in het centrum van Zoetermeer is makkelijk te vinden door middel van zoekfilters. Iedere winkel geeft zijn actuele openingstijden weer, inclusief uitzonderingen.

Stadshart Zoetermeer portfolio website